Acasă » Candidați – Alegeri 2020

Candidați – Alegeri 2020

Consiliul Colegiului Farmaciștilor din Județul Brașov

Badea Cornelia Farmacist sef din anul 2010 la Catena Corola Evaluator al Colegiului Farmacistilor Brasov pentru RBPF din anul 2013 Am participat la actiunile de voluntariat organizate de Colegiu Motivatii: intarirea statutului farmacistului. eliberarea otc-urilor sa se faca doar de catre farmacii . medicamentele sa fie eliberate doar in ambalajul original
Banu Ofelia-Marilena Doresc sa apar onoarea, libertatea si independenta profesionala a farmacistilor, precum si dreptul acestora la decizie in exercitarea actului profesional.
Bartha Veronica Ma numesc Veronica Bartha, Am absolvit Facultatea de Farmacie "Iuliu Hatieganu", si Masteratul in Toxicologie la aceeasi Universitate din Cluj Napoca. Am completat pregatirea mea profesionala cu Rezidentiatul de Farmacie Clinica in Cluj -Napoca. Experienta mea ca farmacist de peste 14 ani in cadrul farmaciei VEROFARM SRL Brasov ma recomanda. In ultimii 4 ani am fost membru in Comisia de Deontologie si Etica Profesionala si sper ca am facut treaba buna, atat cat am putut. Avand in vedere faptul ca avem de rezolvat probleme in interesul profesiei in care sunt si eu direct implicata, va propun sustinerea candidaturii subsemnatei la functia de membru al Consiliului Colegiului Farmacistilor Brasov. Va multumesc pentru increderea acordata.
Boldea Monica Monica Boldea Data Nasterii: 21.01.1978 Absolventa a Facultatii de Farmacie din cadrul UMF Cluj Napoca in 2002. Farmacist activ din 2002. Candidez pentru o pozitie in Consiliul Colegiului Brasov pentru ca imi doresc sa contribui in mod activ la promovarea profesiei in scopul recunoasterii si incadrarii Farmacistilor in randul personalului medical inalt specializat. Cred in puterea exemplului si doresc sa ma implic in organizarea actiunilor de voluntariat la nivelul Colegiului Farmacistilor Brasoveni. Sunt convinsa ca genul acesta de activitati innobileaza fiecare voluntar dar si profesia.
Coltofeanu Dana Erna REFORMĂ, transparență, eficiență. Îmi doresc ca acest Colegiu să fie cu adevărat autoritatea publică definită prin lege, cu structuri functionale si transparente. Să își îndeplinească nu doar formal responsabilitățile delegate de stat în domeniul autorizării, controlului şi supravegherii profesiei. Am experieță organizațională și cunoștințe juridice pe care le pot folosi în scopul unei schimbări profunde, dacă aceasta este dorită de o majoritate.
Enache Catalin Ma numesc Enache Catalin,am 32 ani, sunt farmacist de 9 ani, sot si tata a unei fetite! Ca si viitor membru al Colegiului Farmacistilor Brasov, vin cu propunerea legata de colaborarea dintre farmacisti si medici, avand in vedere situatia medicamentelor deficitare de pe piata farmaceutica. Este nevoie de o relatie mai buna intre cele doua colegii, pentru a veni in sprijinul pacientului. O alta propunere este legata de farmacovigilenta, unde ar trebui sa existe programe de informare a pacientilor cu o stransa legatura intre farmacist si medic, deoarece reactiile adverse si interactiunile dintre medicamente trebuie avute in vedere atunci cand se recomanda un tratament.
Gabudeanu Georgiana Numele meu este Georgiana Gabudeanu, am absolvit ca sefa de promotie Facultatea de Farmacie Cluj-Napoca in anul 2007. Din anul 2011 lucrez in cadrul Ecofarmacia cu o experienta de 8 ani ca farmacist sef iar in ultimul an si jumatate ca si manager achizitii. Sunt membra a Consiliului Colegiului Farmacistilor Brasov de 8 ani si as dori sa am sansa de a continua munca si proiectele incepute in acesti ani. Consider ca ar trebui sa ne implicam activ in toate deciziile luate la nivel inalt care implica farmacistii si activitatea de zi cu zi, mai ales in hotararile care ne afecteaza imaginea si desfasurarea in cele mai bune conditii a profesiei, ar trebui sa sustinem o comunicare cat mai buna intre toate verigile sistemului, sa militam pentru drepturile farmacistilor si pacientilor, sa consiliem colegii pentru orice greutate sau problema cu care s-ar putea confrunta. In speranta ca in urmatorii 4 ani vom reusi sa realizam cat mai multe dintre telurile propuse, va multumesc!
Gal Ciprian Petru Doresc să mă implic in acțiuni de reformare și consolidare a statutului nostru de profesioniști în domeniul medicamentului precum și să lupt pentru salvarea prestigiului profesiei nobile de farmacist.
Garaoiu Ioana Vreau sa ma inscriu in colegiu pentru a sustine dorintele farmacistilor.
Hirsovoiu Eugenia-Georgeta Motivatia ,doresc prin experienta profesionala acumulata timp de 25 de ani in profesia de farmacist sa ma implic pentru imbunatatirea si recastigarea respectului pentru aceasta profesie. Am absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila"Bucuresti in 1995,2000-2002 Rezidentiat Farmacie Generala ,din 2007 Farmacist primar.Am lucrat din 1995-1997-V.Tarus-farmacist,1997-2002-Farmacist Sensiblu,2000-2002 farmacist rezident Spitalul de Copii Grigore Alexandresu Bucuresti,2002-2005 farmacist sef Vitacare 1 MAI,2005-2015-Farmacist sef Santefarm Bucuresti,2015-2016-farmacist sef Helpnet,2016- pana in prezent farmacist Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov. Am participat la multe cursuri ,congrese,conferinte atat in tara cat si in strainatate.
Ionita Andra Serviciile Farmaceutice si Educatia Farmaceutica Continua Atat timp cat vom fi remunerati exclusiv din vanzari, atat timp cat profitabilitatea unui produs este factor decizional , profesia de farmacist nu poate sa fie una liberala si farmacia nu este nimic mai mult decat o societate comerciala. Aici intervin serviciile farmaceutice, iar remunerarea lor in mod corect reduce presiunea de a vinde. Serviciile farmaceutice sunt urmatorul pas. Dar pentru a oferi servicii de calitate este nevoie de Educatie Farmaceutica Continua de calitate. Imi doresc sa punem din ce in ce mai mult accent pe abilitatile de consiliere ale farmacistului si nu pe abilitatile de vanzare. Imi doresc reforma in EFC. Imi doresc supraspecializari prin compentente, competente ce trebuie legate de serviciile farmaceutice. Si cel mai mult, imi doresc sa nu plec din tara. Imi doresc sa nu mai aud ce se intampla in alte tari , dar nu se face la noi. Suntem in acelasi punct de prea multi ani, vreau sa facem un pas inainte.
Kovacs Kinga Ma numesc Kovacs Kinga,am 45 de ani,sunt brasoveanca si sunt farmacista din anul 1998 cand am terminat facultatea de Farmacie la UMF Targu Mures.Inca de la inceputul carierei mele in aceasta meserie nobila imi inchipuiam ca tot ce am invatat in facultate se transpune in viata reala, insa cu trecerea timpului si cu acumularea de experienta profesionala in diverse medii sociale si profesionale am constatat cu amaraciune ca profesia atat de mult dorita ramane ca o himera in desertul din ce in ce mai extins al unui capitalism axat doar pe profit.Avand in acest moment o experienta de peste 20 ani consider ca pot avea un cuvant de spus si suficienta forta in a oferi suport profesional si celorlati colegi care se lovesc zilnic de probleme asemanatoare.In ultimul mandat am detinut functia de membru in consiliul colegiului teritorial avand sarcini in cadrul comisiei de etica si deontologie profesionala. Consider ca experienta acumulata in cadrul consiliului ma determina sa candidez la un nou mandat,unde voi depune toate diligentele pentru a aduce plus valoare in definirea corecta a meseriei de farmacist.
Mardale Sînziana Dragi colegi, Am terminat facultatea la Cluj-Napoca și încă din studenție m-am implicat în activități de voluntariat, atât de reprezentare a colegilor mei, precum și în campanii de sănătate. Am început activitatea în farmacia comunitară, în Cluj-Napoca și Brașov, iar în ultimii ani m-am apropiat mai mult de politicile de sănătate, acumulând experiență și expertiză pe partea de politica medicamentului, cadrul legislativ privind programele naționale de sănătate, modalitatea de funcționare a instituțiilor publice în domeniu și multe altele. Profesia de farmacist rămâne pentru mine mai apropiată, probabil și pentru că văd în ea o provocare – de a construi și dezvolta rolul pe care farmacistul îl poate avea în societate. Consider că s-au realizat pași importanți în comunicarea cu autoritățile relevante și îmi doresc să pot face mai multe în ceea ce privește serviciile farmaceutice, introducerea și recunoașterea acestora, dezvoltarea profesională a farmacistului printr-o practică avansată adecvată, cursuri și conferințe care să aducă cu adevărat un plus valoare asistenței farmaceutice, și o comunicare și relaționare mult mai bună între noi, farmaciștii – pentru că de aici începe totul de fapt. Închei, așa cum scriam într-un articol, printr-un îndemn: ține de noi să conștientizăm rolul pe care îl putem avea, ce putem face noi pentru a ne perfecționa și a demonstra, atât autorităților cât și oricărui pacient, fără echivoc, că suntem profesioniștii de care sistemul de sănătate are nevoie și nu se poate lipsi. Cu gânduri bune, colega voastră, Sânziana
Marica Oana Daniela Am lucrat în depozite farmaceutice, în farmacie de circuit deschis și acum în farmacie de circuit închis. Sunt încă optimistă și cred că numai împreună, respectâdu-ne, ajutându-ne, vom reuși ca profesia noastră minunată să iasă din conul de umbră în care a intrat. Profesionalismul, perseverența, răbdarea, corectitudinea, empatia, bunăvoința, să fie calitățile care ne conduc spre mai bine.
Marica Teodora Stimati colegi, Va adresez aceasta scrisoare de intenție deoarece doresc sa candidez la alegerile pentru Consiliul Colegiului Farmacistilor Brașov. Am absolvit UMF ‘’Iuliu Hatieganu’’ Cluj-Napoca în anul 2001, am experiența în farmacia publica începând cu acel an , în prezent sunt Farmacist Manager în farmacia Sensiblu Brașov 3 Carrefour . Deasemenea detin diploma de Masterat în Tehnologie Farmaceutica dobandita în anul 2004 la UMF ‘’Iuliu Hatieganu’’ Cluj – Napoca. In perioada 2016-2020 am făcut parte din Consiliul Colegiului Farmacistilor Brașov unde am participat la proiectele propuse și realizate în spijinul colegilor farmacisti. Îmi doresc să mă implic în continuare în activități care sa aducă valoare acestei profesii în principal prin continuarea proiectelor începute în ultimii 4 ani și prin proiecte noi care sa pună în evidenta abilitățile intelectuale și experiența acumulată astfel încât profesia în sine să se dezvolte și să fie la nivelul asteptarilor tuturor colegilor. Dacă veți considera ca motivația și calificarea mea sunt conforme cu așteptările dumneavoastră pentru obtinerea unui loc în Consiliul Colegiului Farmacistilor Brașov îmi doresc sa colaboram în continuare.
Matei Ramona Experienta in domeniul farmaceutic de 16 ani , in care am ocupat diverse posturi de la farmacist incepator pana la farmacist coordonator a peste 30 de farmacii. Dorința de implicare în problemele apărute zi de zi in practicarea profesiei de farmacist . Recastigarea încrederii si a respectului profesiei de farmacist în fața statului si a populației.
Negulici Anca Ma numesc Anca Negulici, am 38 ani si sunt farmacist la Farmacia Thea Brasov. Am absolvit facultatea de Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, promotia 2005. Doresc sa imi depun candidature pentru un loc in Consiliul Colegiului Farmacistilor Brasov deoarece doresc sa imi aduc aportul la dezvoltarea profesiei de farmacist si sa contribui la buna desfasurare a actului farmaceutic si la mentinerea standardelor de buna practica farmaceutica.
Nicoara Cristina Maria Prezentare Numele: NICOARA Prenumele: MARIA CRISTINA Varsta: 44 ani Studii superioare: -Facultatea de Farmacie Universitatea de Medicina si Farmacie’’ IULIU HATIEGANU’’ Cluj-Napoca -Promotia: 1999 Profesia de baza: Farmacist Activitate profesionala: Farmacist: farmacie comunitara din 1999 pana 2002 Farmacist-diriginte : farmacie comunitara din 2002 pana in prezent Membru in Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din 1999 Membru in Consiliul Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 Membru in Comisia de Etica si Deontologie + Comisia de Acreditari si Avizari Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 – Presedinte Reprezentant in Adunarea Generala Nationala a Colegiului Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 Sa ne dorim mai mult bine. Suntem specialisti in domeniul Sanatatii si Serviciilor Sociale . Farmacist : oriunde am profesa, indiferent de specialiatate, avem acelas respect pentru oameni si viata.
Proca Aida Mihaela Din anul 1999 lucrez in farmacie. Toata activitatea desfasurata a fost o provocare. Am lucrat si in farmacie de spital si in farmacie de comunitate ,in farmacie apartinand unui farmacist si in farmacie de lant. Experientele avute m-au determinat sa cred cu tarie ca ceea ce ne defineste ca si profesionist in domeniul sanatatii trebuie sa fie profesionalismul, daruirea si empatia .Sunt aspecte ale profesiei noastre care trebuie regandite iar altele schimbate .Schimbarea trebuie sa inceapa cu noi insine in primul rand dar toti trebuie sa ne implicam daca ne pasa .Daca imi veti acorda increderea votului dumneavoastra sper ca acest al doilea mandat sa fie unul in care vom reusi sa reechilibram si sa avem o voce comuna a farmacistilor tinand cont de specificul fiecarui loc de munca .Respectul pe care ni-l dorim din partea pacientilor va veni in timp daca vom ramane consecventi crezului comun.Multumesc!
Retegan Sofia-Georgiana Către Colegiul Farmaciștilor filiala Brașov, Stimați colegi, Numele meu este Retegan Sofia-Georgiana și sunt absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu", Cluj-Napoca, promoția 2018. Motivul pentru care m-am hotărât să candidez în cadrul consiliului colegiului Brașov este că, deși a trecut o perioadă de timp relativ scurtă de când am început să profesez, a fost suficient timp pentru a-mi da seama ca există multe lucruri care ar trebui schimbate în domeniul nostru și că deși majoritatea farmaciștilor observă problemele, nu îndrăznesc să ia atitudine și să întreprindă demersuri pentru a schimba ceva. Din punctul meu de vedere, principala cale prin care se pot face demersuri pentru schimbarea profesiei de farmacist este implicarea în colegiul farmaciștilor. Deși nu am experiență pe funcții similare, în timpul facultății am fost membră a biroului de conducere din cadrul organizației studenților farmaciști unde am învățat ce presupune organizarea unui congres pentru imbogățirea cunoștințelor studenților și m-am implicat în activități care să imbunătațească viziunea populației asupra profesiei, lucru de care cred că e mare nevoie în societatea actuală, unde respectul față de farmacist este în scădere. Nu il ultimul rand, consider că sunt o persoană dinamică, responsabilă, organizată și cred că dorința de schimbare și hotărârea de a lupta pentru binele farmaciștilor sunt cele mai importante calități pentru a obține votul dumneavoastră. Cu stima, Sofia Retegan
Samsudean Corina Candidez pentru apararea demnitatii si promovarea drepturilor si intereselor colegilor farmacisti in toate sferele de activitate.
Spaloghe Ioana Am absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul UMF"Iuliu Hatieganu" in anul 2003, iar in anii ce au urmat m-am dedicat cu pasiune si daruire profesiei de farmacist. Mesajul meu pentru aceasta candidatura este acela de a fi vigilenti in ceea ce priveste protejarea si dezvoltarea profesiei de farmacist.Avem legi, dar acestea trebuie modificate si adaptate situatiilor actuale din piata farmaceutica.
Stoian Ioana Buna ziua. Ma numesc Ioana Stoian. Am terminat facultatea la Cluj, in 2005. Am fost membru in Consiliul Teritorial in 2 mandate, neconsecutive. In ultimul mandat am fost vice-presedinte, m-am ocupat in special de organizarea verificarilor periodice anuale-RBPF si in masura in care am putut, mi-am ajutat colegele si in celelalte proiecte in care ne-am implicat.
Stratan Anca Maria Trecând rapid in revistă 2 din cele mai importante puncte din cariera, va spun ca am absolvit facultatea de farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar acum sunt farmacist sef in cadrul Farmaciilor Dona de 4 ani. Sunt o persoana dinamică, responsabilă, înclinată spre dezvoltare, de aceea doresc sa ma implic in activitățile colegiului si in tot ceea ce este de facut pentru a îmbunătăți profesia de farmacist
Stratan Ionut Eugen Am terminat facultatea de Farmacie la Tg Mures. Lucrez in farmacie de circuit deschis de 7 ani. Lucrand in farmacie am observat care sunt minusurile sistemul. Fiind o persoana activa, fiind implicat si in alte proiecte de sanatate, vreau sa ajut la dezvoltarea/imbunatatirea atat a sistemului de sanatate cat si a profesiei de farmacist.
Tiut Mariana Dorina -promovarea imaginii farmacistului ca specialist in domeniul medicamentului; -organizarea de cursuri EFC , mese rotunde in colaborare cu Colegiul Medicilor in scopul imbunatatirii relatiei medic-pacient –farmacist; -implicarea farmacistilor in campanii de sanatate publica alaturi de medici; -introducerea serviciilor farmaceutice si recunoasterea farmacistului ca profesionist in domeniul sanatatatii disponibil fara programare ; -sustinerea activitatii farmacistilor in farmacia de spital; – promovarea Farmaciei clinice in spitalele din Romania.
Zamfirescu Mirela-Delia Presedinte a Colegiului Farmacistilor din Judetul Brasov din noiembrie 2016 – prezent Evaluator RBPF 2016, Farmacist formator 2019 Ce am facut ca Presedinte ? M-am implicat, impreuna cu membrii Consililui Teritorial, in organizarea de cursuri, conferinte, intalniri cu colegi farmacisti din alte tari, baluri de caritate, activitati la care au luat parte copiii farmacistilor. Am demarat impreuna cu farmacisti voluntari campania de educare, informare si colectare de deseuri medicamentoase de la populatie. Am fost prezenta la Ministerul Sanatatii, ori de cate ori a fost nevoie , pentru a dezbate si sustine norme in folosul si in favoarea farmacistului. Suntem al doilea judet din tara care a putut utiliza cardul profesional al farmacistului in cadrul Conferintei Farmacistilor Brasoveni sau a altor cursuri. Am incercat sa rezolv orice problema pentru care am fost solicitata de vreun farmacist Brasovean. Tot la Brasov a fost organizata prima intalnire la care s-a discutat despre infiintarea serviciului farmaceutic. Ce imi doresc ? Sa pot continua proiectele incepute si sa ma implic in alte proiecte in interesul farmacistului. Imi doresc ca pacientul, cand intra in farmacie, sa trateze cu respect si incredere specialistul din fata lui. Imi doresc ca farmacistul sa fie remunerat pe masura pregatirii lui. Imi doresc ca farmacistul Brasovean sa se implice mai mult in activitatile din cadrul Colegiului Brasov. Imi doresc sa candideze cati mai multi farmacisti, iar cei ce vor vota sa aleaga farmacistii care s-au implicat in apararea profesiei noastre.

Reprezentant în Adunarea Generală Națională

Badea Cornelia Farmacist sef din anul 2010 la Catena Corola Evaluator al Colegiului Farmacistilor Brasov pentru RBPF din anul 2013 Am participat la actiunile de voluntariat organizate de Colegiu Motivatii: intarirea statutului farmacistului. eliberarea otc-urilor sa se faca doar de catre farmacii . medicamentele sa fie eliberate doar in ambalajul original
Banu Ofelia-Marilena Doresc sa apar onoarea, libertatea si independenta profesionala a farmacistilor, precum si dreptul acestora la decizie in exercitarea actului profesional.
Coltofeanu Dana Erna REFORMĂ, transparență, eficiență. Îmi doresc ca acest Colegiu să fie cu adevărat autoritatea publică definită prin lege, cu structuri functionale si transparente. Să își îndeplinească nu doar formal responsabilitățile delegate de stat în domeniul autorizării, controlului şi supravegherii profesiei. Am experieță organizațională și cunoștințe juridice pe care le pot folosi în scopul unei schimbări profunde, dacă aceasta este dorită de o majoritate.
Gal Ciprian Petru Doresc să mă implic in acțiuni de reformare și consolidare a statutului nostru de profesioniști în domeniul medicamentului precum și să lupt pentru salvarea prestigiului profesiei nobile de farmacist.
Hirsovoiu Eugenia-Georgeta Motivatia ,doresc prin experienta profesionala acumulata timp de 25 de ani in profesia de farmacist sa ma implic pentru imbunatatirea si recastigarea respectului pentru aceasta profesie. Am absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila"Bucuresti in 1995,2000-2002 Rezidentiat Farmacie Generala ,din 2007 Farmacist primar.Am lucrat din 1995-1997-V.Tarus-farmacist,1997-2002-Farmacist Sensiblu,2000-2002 farmacist rezident Spitalul de Copii Grigore Alexandresu Bucuresti,2002-2005 farmacist sef Vitacare 1 MAI,2005-2015-Farmacist sef Santefarm Bucuresti,2015-2016-farmacist sef Helpnet,2016- pana in prezent farmacist Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov. Am participat la multe cursuri ,congrese,conferinte atat in tara cat si in strainatate.
Ionita Andra Serviciile Farmaceutice si Educatia Farmaceutica Continua Atat timp cat vom fi remunerati exclusiv din vanzari, atat timp cat profitabilitatea unui produs este factor decizional , profesia de farmacist nu poate sa fie una liberala si farmacia nu este nimic mai mult decat o societate comerciala. Aici intervin serviciile farmaceutice, iar remunerarea lor in mod corect reduce presiunea de a vinde. Serviciile farmaceutice sunt urmatorul pas. Dar pentru a oferi servicii de calitate este nevoie de Educatie Farmaceutica Continua de calitate. Imi doresc sa punem din ce in ce mai mult accent pe abilitatile de consiliere ale farmacistului si nu pe abilitatile de vanzare. Imi doresc reforma in EFC. Imi doresc supraspecializari prin compentente, competente ce trebuie legate de serviciile farmaceutice. Si cel mai mult, imi doresc sa nu plec din tara. Imi doresc sa nu mai aud ce se intampla in alte tari , dar nu se face la noi. Suntem in acelasi punct de prea multi ani, vreau sa facem un pas inainte.
Mardale Sînziana Dragi colegi, Am terminat facultatea la Cluj-Napoca și încă din studenție m-am implicat în activități de voluntariat, atât de reprezentare a colegilor mei, precum și în campanii de sănătate. Am început activitatea în farmacia comunitară, în Cluj-Napoca și Brașov, iar în ultimii ani m-am apropiat mai mult de politicile de sănătate, acumulând experiență și expertiză pe partea de politica medicamentului, cadrul legislativ privind programele naționale de sănătate, modalitatea de funcționare a instituțiilor publice în domeniu și multe altele. Profesia de farmacist rămâne pentru mine mai apropiată, probabil și pentru că văd în ea o provocare – de a construi și dezvolta rolul pe care farmacistul îl poate avea în societate. Consider că s-au realizat pași importanți în comunicarea cu autoritățile relevante și îmi doresc să pot face mai multe în ceea ce privește serviciile farmaceutice, introducerea și recunoașterea acestora, dezvoltarea profesională a farmacistului printr-o practică avansată adecvată, cursuri și conferințe care să aducă cu adevărat un plus valoare asistenței farmaceutice, și o comunicare și relaționare mult mai bună între noi, farmaciștii – pentru că de aici începe totul de fapt. Închei, așa cum scriam într-un articol, printr-un îndemn: ține de noi să conștientizăm rolul pe care îl putem avea, ce putem face noi pentru a ne perfecționa și a demonstra, atât autorităților cât și oricărui pacient, fără echivoc, că suntem profesioniștii de care sistemul de sănătate are nevoie și nu se poate lipsi. Cu gânduri bune, colega voastră, Sânziana
Marica Oana Daniela Am lucrat în depozite farmaceutice, în farmacie de circuit deschis și acum în farmacie de circuit închis. Sunt încă optimistă și cred că numai împreună, respectâdu-ne, ajutându-ne, vom reuși ca profesia noastră minunată să iasă din conul de umbră în care a intrat. Profesionalismul, perseverența, răbdarea, corectitudinea, empatia, bunăvoința, să fie calitățile care ne conduc spre mai bine.
Nicoara Cristina Maria Prezentare Numele: NICOARA Prenumele: MARIA CRISTINA Varsta: 44 ani Studii superioare: -Facultatea de Farmacie Universitatea de Medicina si Farmacie’’ IULIU HATIEGANU’’ Cluj-Napoca -Promotia: 1999 Profesia de baza: Farmacist Activitate profesionala: Farmacist: farmacie comunitara din 1999 pana 2002 Farmacist-diriginte : farmacie comunitara din 2002 pana in prezent Membru in Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din 1999 Membru in Consiliul Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 Membru in Comisia de Etica si Deontologie + Comisia de Acreditari si Avizari Colegiul Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 – Presedinte Reprezentant in Adunarea Generala Nationala a Colegiului Farmacistilor din judetul Brasov din anul 2016 Sa ne dorim mai mult bine. Suntem specialisti in domeniul Sanatatii si Serviciilor Sociale . Farmacist : oriunde am profesa, indiferent de specialiatate, avem acelas respect pentru oameni si viata.
Panaitescu Ruxandra Sunt farmacist de 3 ani in activitate, in prezent lucrez ca farmacist clinician la Spitalul clinic judetean de urgenta! Sunt tanara si doritoare de schimbare in bine! Ca reprezentat in Adunarea generala nationala, doresc sa sustin si interesele farmacistilor din circuit închis, deoarece am constatat ca in ultima perioada aceasta categorie a fost in umbra farmacistilor de circuit deschis. Consider ca nu s-a procedat corect de-alungul anilor prin neimplicarea noastra in activitatea si deciziile colegiului, iar "practica" de a "pasa" responsabilitatea altor colegi nu a fost intotdeauna de bun augur. Imi doresc ca la sfarsitul celor 4 ani de posibil mandat, alaturi de colegii mei, sa fim multumiti de ceea ce am realizat!.
Pop Alina Constanta Sunt farmacist de 25 ani. In prezent sunt farmacist sef la Spitalul Judetean Brasov. Mi am ales aceasta meserie cu entuziasm, cu multe idealuri si ganduri frumoase, insa m am simtit dezamagita de multe ori. Am simtit de a lungul anilor , cum s au schimbat multe in viata noastra, in meseria noastra. Din pacate, multe schimbari nu au fost in bine, iar asta ni s a datorat intr o oarecare masura noua, si pasivității noastre. Nu va promit ca eu voi face asta , sau asta, insa va asigur de toata buna mea credinta, de implicarea mea in incercarea de a schimba ceea ce mai poate fi schimbat
Proca Aida Mihaela Din anul 1999 lucrez in farmacie. Toata activitatea desfasurata a fost o provocare. Am lucrat si in farmacie de spital si in farmacie de comunitate ,in farmacie apartinand unui farmacist si in farmacie de lant. Experientele avute m-au determinat sa cred cu tarie ca ceea ce ne defineste ca si profesionist in domeniul sanatatii trebuie sa fie profesionalismul, daruirea si empatia .Sunt aspecte ale profesiei noastre care trebuie regandite iar altele schimbate .Schimbarea trebuie sa inceapa cu noi insine in primul rand dar toti trebuie sa ne implicam daca ne pasa .Daca imi veti acorda increderea votului dumneavoastra sper ca acest al doilea mandat sa fie unul in care vom reusi sa reechilibram si sa avem o voce comuna a farmacistilor tinand cont de specificul fiecarui loc de munca .Respectul pe care ni-l dorim din partea pacientilor va veni in timp daca vom ramane consecventi crezului comun.Multumesc!
Samsudean Corina Candidez pentru apararea demnitatii si promovarea drepturilor si intereselor colegilor farmacisti in toate sferele de activitate.
Spaloghe Ioana Am absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul UMF"Iuliu Hatieganu" in anul 2003, iar in anii ce au urmat m-am dedicat cu pasiune si daruire profesiei de farmacist. Mesajul meu pentru aceasta candidatura este acela de a fi vigilenti in ceea ce priveste protejarea si dezvoltarea profesiei de farmacist.Avem legi, dar acestea trebuie modificate si adaptate situatiilor actuale din piata farmaceutica.
Stratan Anca Maria Trecând rapid in revistă 2 din cele mai importante puncte din cariera, va spun ca am absolvit facultatea de farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar acum sunt farmacist sef in cadrul Farmaciilor Dona de 4 ani. Sunt o persoana dinamică, responsabilă, înclinată spre dezvoltare, de aceea doresc sa ma implic in activitățile colegiului si in tot ceea ce este de facut pentru a îmbunătăți profesia de farmacist
Stratan Ionut Eugen Am terminat facultatea de Farmacie la Tg Mures. Lucrez in farmacie de circuit deschis de 7 ani. Lucrand in farmacie am observat care sunt minusurile sistemul. Fiind o persoana activa, fiind implicat si in alte proiecte de sanatate, vreau sa ajut la dezvoltarea/imbunatatirea atat a sistemului de sanatate cat si a profesiei de farmacist.
Zamfirescu Mirela-Delia Presedinte a Colegiului Farmacistilor din Judetul Brasov din noiembrie 2016 – prezent Evaluator RBPF 2016, Farmacist formator 2019 Ce am facut ca Presedinte ? M-am implicat, impreuna cu membrii Consililui Teritorial, in organizarea de cursuri, conferinte, intalniri cu colegi farmacisti din alte tari, baluri de caritate, activitati la care au luat parte copiii farmacistilor. Am demarat impreuna cu farmacisti voluntari campania de educare, informare si colectare de deseuri medicamentoase de la populatie. Am fost prezenta la Ministerul Sanatatii, ori de cate ori a fost nevoie , pentru a dezbate si sustine norme in folosul si in favoarea farmacistului. Suntem al doilea judet din tara care a putut utiliza cardul profesional al farmacistului in cadrul Conferintei Farmacistilor Brasoveni sau a altor cursuri. Am incercat sa rezolv orice problema pentru care am fost solicitata de vreun farmacist Brasovean. Tot la Brasov a fost organizata prima intalnire la care s-a discutat despre infiintarea serviciului farmaceutic. Ce imi doresc ? Sa pot continua proiectele incepute si sa ma implic in alte proiecte in interesul farmacistului. Imi doresc ca pacientul, cand intra in farmacie, sa trateze cu respect si incredere specialistul din fata lui. Imi doresc ca farmacistul sa fie remunerat pe masura pregatirii lui. Imi doresc ca farmacistul Brasovean sa se implice mai mult in activitatile din cadrul Colegiului Brasov. Imi doresc sa candideze cati mai multi farmacisti, iar cei ce vor vota sa aleaga farmacistii care s-au implicat in apararea profesiei noastre.

Comisia de Disciplină

  Cornea Adina Provenind dintr-o familie de farmacisti, proprietari de farmacie independenta, imi doresc sa ma implic in readucerea profesiei de farmacist acolo unde ii este locul, in randul furnizorilor de servicii din domeniu sanatatii, pentru a evita alunecarea ei intr-o zona anormala… a ‘vanzatorilor targhetisti’; revenirea la respect, valoare si profesionalism.
Filip Florina Doresc sa vin in sprijinul colegilor farmacisti avand in vedere respectarea profesiei in acord cu normele de buna practica farmaceutica.
Francu Mihaela Numele meu este Mihaela Francu,sunt absolventa a UMF Carol Davila Bucuresti promotia 1996-2001,iar in perioada 2012-2015 am efectuat programul de pregatire pentru specializarea Farmacie Clinica.Doresc sa ma implic in actiunile Colegiului Farmacistilor Brasov pentru ca am convingerea ca numai impreuna putem sa ne aparam meseria si putem schimba in bine imaginea omului din spatele counter-ului, de a fi priviti drept profesionisti in domeniul sanitar.
Moldovan Cornelia Anamarcela Sa luptam impreuna pentru redarea demnitatii farmacistului
Serban Gabriela Stimati colegi, Prin aceasta scrisoare de motivatie doresc sa va fac cunoscută intenția mea de a candida la alegerile pentru CFR Brasov care se desfășoară în februarie 2020 , pentru comisia de cenzori cu disciplina. Prin experiența dobandita și practica avuta în aceasta profesie consider ca este oportun sa vin în ajutorul colegilor din CFR Brașov pe aceasta latura. Ca farmacist am o experiența de 30 ani , am absolvit UMF ‘’Iuliu Hatieganu’’ Cluj -Napoca în 1989, în prezent sutn farmacist manager în cadrul SC Sensiblu Srl și sunt deschisă la tot ce este nou și la o activitate care presupune profesionalism , atenție și rigurozitate pentru ca aceste lucruri ma caracterizeaza. Dacă considerati ca activitatea și experiența ma recomanda pentru aceasta comisie sa colaboram împreuna în aceasta activitate.

Comisia de Cenzori

Gulea Rodica Emilia Doresc sa sprijin organizatia profesionala prin participarea activa la monitorizarea financiara a functionarii ei la nivel teritorial.
Stoian Andreea Buna ziua Imi doresc sa ma implic in aducerea profesiei de farmacist la nivelul pe care il merita. Sa fim respectati de pacienti si de medici. Multumesc
Szavai Adriana Din respect pentru nobila noastra profesie!
  Vrabie Alina